Nyligen fick vi tala med Byron ”Nastie” Plumridge från London Royal Ravens för att diskutera den kommande säsongen, Modern Warfare 2 och mycket mer.

Först och främst, vad är dina tankar om Modern Warfare 2 som helhet?

Nastie: ”Grundspelet är riktigt bra. Jag gillar vapenskyttet. Det är bra. Jag tycker att kartorna behöver lite arbete. Vi spelar fortfarande med åtta kullar på vissa av kartorna, vilket inte får hända. Så när de väl har gjort det tror jag att vi kommer att klara oss bra. Och jag skulle inte ha något emot en ninjaperk också.”

Hur har scrims gått hittills, tror du att detta kommer att bli ett bra år för Ravens?

Nastie: ”Ja, jag tror det. Jag skulle ignorera coachernas omröstning. Vi har haft en ganska långsam start eftersom vi började senare än alla andra. Men vi kommer att nå dit. Jag tror på det. Det kommer att bli ett bra år. Vi behöver bara lite mer tid, du vet.”

PaulEhx återvänder till London Royal Ravens för tredje året i rad. Hur är han som lagkamrat?

Nastie: ”Jag har aldrig spelat ihop med Paul förrän förra året och jag hade en bra erfarenhet med honom förra året. Han är ganska livlig, ger bra vibbar till truppen och han är en riktigt bra spelare. Så jag ser fram emot att spela med honom i år under en hel säsong i stället för bara två veckor. Som jag sa borde vi ha behållit honom förra året.”

London hade många störningar förra året, tror du att detta hindrade dig och hindrade laget från att nå sin fulla potential?

Nastie: ”Till hundra procent. Det var många yttre faktorer som styrde vårt år. Jag tror att vi gick före riktigt tidigt förra året och sedan efter major ett var Joey tvungen att åka hem och sådana saker. Vi kunde inte träna och sedan kunde vi träna och sedan kom Joey tillbaka och sedan kunde vi inte träna igen. Så vi hamnade på efterkälken. Vi var tvungna att ta in Harry, Harry är en riktigt bra spelare, men han passade inte in i vårt lag. Så ja, det kändes som om det verkligen hindrade oss.

Och sedan mot slutet av året hade vi bara, vi hade alla bitar. Vi kunde bara inte få ihop det. Det känns som om inget av det där hade hänt efter major one, så tror jag att vi hade haft ett riktigt bra år. Det känns som om vi skulle ha varit ganska konsekventa hela året, om jag ska vara ärlig.”

London Royal Ravens har legat längst ner i Breaking Point Power Rankings i år. Ger detta dig lite extra motivation att bevisa att de har fel?

Nastie: ” Jag menar, det är alltid bra att bevisa att folk har fel. Ärligt talat bryr jag mig dock inte riktigt om tränarnas omröstning. Med all respekt. Förra året fick vi samma sak sagt till oss och sedan visade det sig bara inte vara sant. Så vi kommer bara att göra samma sak i år. Jag kan förstå varför eftersom vi har börjat långsamt i scrims, men jag känner inte att 12:e representerar oss. Så ja, jag tror att vi kommer att klara oss bra.”

Vi har inte haft ett brittiskt evenemang på ett tag, är det något som du har tryckt på för att få till stånd på Ravens?

Nastie: ”Alla här vill ha ett evenemang i London. Jag är ganska säker på att hela ligan vill ha ett evenemang i London för att vara ärlig. London är känt för att ha en riktigt bra publik och ett riktigt bra evenemang. Jag skulle gärna vilja ha ett evenemang i London. Förhoppningsvis kan vi få ett. För det skulle vara fantastiskt att åka tillbaka och spela där igen.”