Här är vad Toronto Ultra hade att säga inför sin första match i Call of Duty League-säsongen 2023.

Toronto Ultra har konsekvent legat i toppen av Call of Duty League sedan starten. Även om de hade ett nedslående år förra året ses Ultra alltid som ett lag som kan slå vem som helst. Möjligen är de mörka hästarna i CDL, Toronto Ultra går in i öppningshelgen med självförtroende och ser ut att ta ner nordliga rivaler Minnesota ROKKR i sin första match.

Q – Tävlingen verkar vara jämn i år. Tror du att det har att göra med att säsongen börjar tidigare än vanligt?

Insikt: ”Ingen har varit mer upptagen än andra, haft mer tid att träna eller något sådant. Så jag skulle ärligt säga att vi har haft tillräckligt lång tid på oss att räkna ut spelet och det är inget nytt för oss. Jag tror att det bara beror på att folk redan har listat ut hur man spelar squad spawn-spel och liknande, så alla har redan haft en månad på sig att slipa och lära sig saker och ting. Jag tror bara att varje lag just nu har världens bästa spelare i sig, så det kommer alltid att vara en svår uppgift att slå någon.”

Q – Scrappy, du är känd som en högljudd och energisk spelare. Hur förväntansfull är du att få komma till LAN och spela inför en hemmapublik i år?

Scrappy: ”Jag kan inte vänta. Jag har väntat på att få spela på LAN, särskilt på en major, sedan jag började tävla och jag kunde inte göra det förra året, så jag kan inte vänta på att få börja på nytt i år och bara höra alla få mig och laget att bli upprymda, och det kommer att bli kul.”

Q – Breaking Point Coaches Poll rankade dig på tredje plats. Ger det dig lite extra självförtroende inför säsongen, att se erkännandet från andra tränare?

Scrappy: ”Jag vet inte om vi verkligen uppmärksammar det. Jag tror att vi har självförtroende genom vår träning och genom vad vi åstadkommer tillsammans. Så jag tror inte att vi behöver någon som talar om för oss hur bra vi är. Jag tror att vi vet hur bra vi är tillsammans bara av oss själva.”

F – Vad gör Toronto Ultra till det bästa laget i ligan i år? Vad är er bästa tillgång?

Insight: ”Jag tror att det för oss är bara taket för skicklighet och taket för hur bra det här laget kan bli. Det finns så mycket potential för att göra det möjligt för alla att ta över en match när som helst. Så jag tror att det kan vara vårt hemliga vapen.”

Skräpig: ”Jag skulle säga att Jamie, Eli och Tobi alla kan säga att de förmodligen inte hade det år de ville ha förra året. Så det här är liksom deras comebackår. Och när jag kommer in är det mitt första år och jag är superhungrig på att komma igång. Så jag tror att vi alla tillsammans skapar ett superpassionerat lag och ett superhungrigt lag och vi kan knappt vänta på att få spela med varandra.”

Standy: ”Jag tror att vi kommer att ha en stor anpassningsförmåga. Vi kommer att vara solida i alla tre spellägena, enligt mig. Så, jag menar, jag tror att i slutändan, jag vet ett ord som Ryan gillar att använda sin tempovariation. Jag tror att vi kommer att ha mycket av det. Jag tror att vi kommer att ändra spelplanen. Men annars menar jag att jag är förväntansfull att spela med de här killarna och, du vet, vinna några matcher.”

CleanX: ”Jag skulle säga att min ena är förmodligen självförtroende, förtroende för varandra och laget. När vi tränar vet vi vad vi vill göra. Vi vet att ingen behöver ta något på fel sätt och bara, du vet, träningen är lätt med de här killarna.”

Ryan (tränare): ”Vi är uppenbarligen det yngsta laget i ligan, och jag tror att det som följer med det är en viss oräddhet, om det är möjligt. Så jag tror att vi inte är rädda och vi känner naturligtvis till taket för våra färdigheter, så när vi går in i varje match förväntar vi oss att vinna. Och jag tror att det kommer att tjäna oss mycket väl, det självförtroendet med de färdigheter vi har. Och jag tror att vi uppenbarligen kan få en mycket framgångsrik säsong.”

Toronto Ultra inleder sin säsong i Call of Duty League 2023 lördagen den 3 december när de tar emot Minnesota ROKKR i slaget om norr. Den här matchen för med sig lite mer eld med sig, efter Standys flytt från ROKKR till Ultra, och Bance och Cammy som går åt andra hållet.